Algoet ijscreaties beschikt met zaal Authentic over een unieke locatie op maat van diverse (familie)bijeenkomsten. Van babyborrel tot jubileumreceptie of gewoon om gezellig bij elkaar te zijn.

De hoeve dateert uit het jaar 1877 en is recent sfeervol gerestaureerd. Bij mooi weer kun je op de prachtige, kindvriendelijke binnenkoer terecht. Er is een ruime parking voor de auto’s.

Qua aanpak zijn de mogelijkheden legio. Er is slechts één constante en dat is dat wij,  Algoet ijscreaties, instaan voor een verzorgd dessertbuffet. Wil je eerst een traiteur laten komen? Geen enkel probleem! Ook een eenvoudig maar smakelijk broodje is mogelijk. Of een dessertreceptie. Eerst een verfrissend glaasje gevolgd door een lekker dessert. Van ijstaart tot grandioos dessertbuffet. Alles is bespreekbaar.

Wie gewoon zin heeft in een kopje koffie met een lekkere ijscreatie kan vanaf Pasen tot eind oktober ook gewoon in de tea-room terecht. Elke dag van 13 tot 19 uur, behalve op de sluitingsdag. Mits reservering met groepen zijn er uitzonderingen mogelijk.

Aarzel dus niet om contact op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Locatie

Sint-Eloois-Winkelsestraat 34c
8800 Oekene-Roeselare

Contact

tel: 051/20 80 50
gsm: 0476/60 43 64
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingsuren

di - zat    09.00 - 18.30
zon         09.00 - 15.00
ma          gesloten